Select your language

(العربية | 中文 | Bahasa Indonesia | Español | Français | Nepalese | русский | Português | Română)

Notă: Trebuie să aveţi Adobe Acrobat Reader pentru a vizualiza aceste documente. Dacă nu aveţi acest program instalat pe computerul dvs., vă rugăm să vizitaţi www.adobe.com pentru un download gratuit.

Botezul în Duhul Sfânt (Baptism in the Holy Spirit)
Ca un creştin, ai dorit vreodată pentru putere spirituala mai mult în viaţa ta? Mai multă putere pentru a rezista păcatului? Mai multă putere de a spune altora despre Isus? Nu trebuie să mergi doar pe care doresc. putere spirituală este disponibil pentru toţi creştinii.

Iertare (Forgiveness)
Tema de iertare trece prin Biblie. Numai Creştinismul ne oferă o imagine de iubire atotcuprinzătoare a lui Dumnezeu şi dorinţa Lui pentru restaurare completă. În acest studiu, ne vom uita la iertare din ambele lui Dumnezeu şi punctul de vedere al omului şi a vedea de ce trebuie să ne ierte întotdeauna.

Rod al Duhului (Fruit of the Spirit)
Imaginaţi-vă o livada de meri, la vremea recoltei. Copacii sunt încărcate cu mere rosu aprins, îndoit sucursalele acestora sub greutatea de noi culturi. Agricultorul este încântat. Trecători, ale căror apetitul sunt ascuţit de vedere şi aroma de fructe proaspete, opri să cumpere mere, apoi grabă departe de a se bucura şi de a le partaja cu alţii.

Vindecarea (Healing)
Crezi în vindecare? Când acceptăm pe Isus Hristos ca Mântuitorul nostru, vindecarea - spirituale şi fizice, emoţionale, şi - atât pentru noi înşine şi ne rugăm pentru oameni - este parte a pachetului mântuirii pe care le primim de la Dumnezeu.

Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu (Jesus Christ, Son of God)
Cine a fost Isus? Noi nu am să mă întreb cine a fost Isus sau cum suntem ar trebui să se simtă despre El, deoarece Biblia ne spune foarte clar tot ceea ce avem nevoie să ştim pentru a ajunge la o concluzie dreapta.

Rugăciune (Prayer)
În acest studiu, vom arunca o privire proaspătă la Rugăciunea Domnului. Ca şi ucenicii, noi, de asemenea, nevoie de ajutor şi încurajare să fie femei eficiente de rugăciune. Dacă ne apropiem de această rugăciune familiar ca copiii dornici şi educabil a descoperi ceva nou, vom fi surprins de cât de mult Duhul Sfânt ne va arăta prin ea.